Geertje Blaauwbroek, leefstijlcoach

Na een technische HBO opleiding (Chemie) ben ik in mijn loopbaan steeds meer van techniek naar mensen geschoven. Ik ben geïnteresseerd in mensen, wat doen ze en waarom? Waarom zijn ze zoals ze zijn? Hoe laat ik ze eens anders naar zichzelf kijken? Daarnaast ben ik erg geïnteresseerd in voeding, lekker, eerlijk en gezond eten en heb ik persoonlijke ervaring met de strijd tegen de kilo's.

Leefstijlcoach


Deze combinatie van interesse in mensen en gezonde voeding leidde ertoe dat ik in 2013 begon met de opleiding Leefstijlcoach. Enthousiast geworden besloot ik mijn eigen praktijk als leefstijlcoach te beginnen. Om ook gezinnen goed te kunnen begeleiden heb ik in 2014 de module "Voeding voor het hele gezin" gevolgd, en in 2015 de specialisatie om kinderen te mogen begeleiden. Ik hoop heel veel mensen een Gezonde Basis te kunnen geven en ze te kunnen begeleiden naar een gezonde leefstijl.

Kwaliteiten


Mensen vinden mij positief, makkelijk benaderbaar, enthousiast, nieuwsgierig, betrokken, vrolijk, leergierig, flexibel en creatief denkend. Ik houd van buiten zijn: wandelen, fietsen, schaatsen en tuinieren.

Geertje Blauwbroek

Telefoon 06 5331 3665
E-mail info@leefstijlcoachgb.nl
Geopend op afspraak

Facebook
LinkedIn