Praktijk Gezonde Basis, Leefstijlcoach GB

Bij jou thuis

Het voordeel van een afspraak bij jou thuis in je eigen omgeving is dat we bijvoorbeeld samen boodschappen kunnen doen, kunnen koken, kijken wat je allemaal in huis hebt, welke voedingsmiddelen je gebruikt etc. Zo komt er meer inzicht in je huidige leefstijl en kunnen we kijken wat je kunt veranderen om tot jouw gezonde leefstijl te komen.

Wandelend coachen

Al wandelend bespreken hoe het gaat, lekker in beweging en naar buiten!  Dit geldt niet voor de intake en het doornemen van het voedingsdagboek, daarbij is het handig om even aan tafel te zitten. Na de eerste 1 á 2 gesprekken kunnen we, als jij dat wilt, naar buiten en genieten van de natuur rond Klazienaveen, Emmen, Borger, Klijndijk, of bij jou in de buurt.

Praktijkruimte

Aan de Kring 6 in Klazienaveen heb ik een kleine praktijkruimte.


Sporten onder begeleiding van een fysiotherapeut Klazienaveen / Borger

In samenwerking met Fysiotherapie praktijk van Rien van Manen begeleid ik groepen in Klazienaveen en Borger. In 8 weken werk je aan je leefstijl: je krijgt tips om tot een gezonde leefstijl te komen, je kunt experimenteren met gezonde voeding door gezonde alternatieven te proeven en je beweegt onder de deskundige begeleiding van een fysiotherapeut.


Telefoon 06 5331 3665
E-mail info@leefstijlcoachgb.nl
Geopend op afspraak

Facebook
LinkedIn