PuurGezond


PuurGezond voedingsdeskundigen, diëtisten, gewichtsconsulenten en leefstijlcoaches houden van puur en lekker eten. Eten zonder pakjes en zakjes, voeding die voedt en niet alleen maar vult. We werken met echt eten, geen maaltijdvervangers, crash-diëten of lightproducten. Door over te stappen op echte voeding, voldoende beweging en tijd voor ontspanning wordt je lichaam gezonder, krijg je meer energie en kun je, als dat nodig is, afvallen.

PuurGezond kent een duidelijk stappenplan met praktische tips en veel recepten die geschikt zijn voor het hele gezin. Koken zonder pakjes en zakjes is niet moeilijk en went heel snel. Je gaat stap voor stap over op de gezonde leefstijl die precies bij jou past.

Zoals het voedingscentrum werkt met de schijf van vijf werken we bij PuurGezond met de piramide, zo is snel inzichtelijk van welke groep je het meest neemt bij een gezonde leefstijl.

Afvallen

Het stappenplan "PuurGezond! slank in 8 stappen" helpt je om je leefstijl aan te passen en op een gezonde manier af te vallen en, minstens zo belangrijk, op gewicht te blijven!
 


Op de website www.puurgezond.nl
vind je veel recepten, blogs,
eetschema's en informatie over
gezonde voeding en leefstijl.

 

Telefoon 06 5331 3665
E-mail info@leefstijlcoachgb.nl
Geopend op afspraak

Facebook
LinkedIn