Leefstijlcoach GB is aangesloten bij:

Puur GezondPuurGezond staat voor bewust leven met aandacht voor lichaam, geest en omgeving. PuurGezonde voeding staat voor echt eten, niet uit pakjes en zakjes, maar eten dat je zelf van verse producten bereidt, het is lekkerder en gezonder en het hoeft echt niet ingewikkeld te zijn!

Beroepsvereniging Gewichtsconsuleten Nederland (BGN) Leefstijlcoach GB is aangesloten bij de BGN. De BGN stelt strikte voorwaarden aan haar leden waardoor je kunt vertrouwen op deskundige begeleiding. Veel zorgverzekeraars vergoeden vanuit aanvullende pakketten (geheel of gedeeltelijk) de begeleiding door een bij de BGN aangesloten professional. Op de site van BGN staat welke verzekeraar de coaching van een gewichtsconsulent vergoed. Raadpleeg je verzekeraar als je vooraf wilt weten of er een vergoeding is. 
Lidmaatschapsnummer Geertje Blaauwbroek 2795

Samen Sterk Zorg (SSZ)SSZ is een samenwerkingsverband van zelfstandig werkende professionals die werkzaam zijn in zorg, opvoeding & onderwijs. Ook levert SSZ diensten op het gebied van werk, leefstijl, sport en ontspanning. Kijk ook samensterkzorg.nl


Fysiotherapie Manueeltherapie Rien van ManenIn 8 weken: fitter, gezonder, meer energie. Stap voor stap je leefstijl verbeteren.
Twee avonden per week:
een avond: 8 stappenplan PuurGezond
                   en sporten
de tweede avond alleen sporten
Telefoon 06 5331 3665
E-mail info@leefstijlcoachgb.nl
Geopend op afspraak

Facebook
LinkedIn